onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noNår du ser hvordan kyllinger behandles, så bør du vurdere å slutte...

Når du ser hvordan kyllinger behandles, så bør du vurdere å slutte å spise dette i det hele tatt!

kylling5

I den sak i den svenske avisen Expressen kommer det nå frem forferdelige detaljer fra det man kan definere som en kyllingfabrikk. Man får rett og slett se bakgrunnen med det vi kaller industrielt jordbruk. Avisen har smugfilmet i litt over fire minutt, og det var alt som skulle til for å dokumentere de vanvittige forholdene for nyfødte kyllinger. Det vi får se på bildene og i videoen på neste side er utvelgelsen av hvilke kyllinger som skal leve og hvilke som skal dø. Og hele prosessen er grusom og brutal. Det er ikke tvil om at dette er dyremishandling som foregår hver dag. Kyllingene blir fraktet på samlebånd, der en maskin velger hvem som skal brukes og hvem som går i kverna. Og vi ser de stuet sammen i bur der de ikke kan bevege seg.

Kan du spise kylling med god samvittighet etter dette? Gå til neste side for å se videoen og den store bildeserien. En av de drøyeste sakene dette året!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær