søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noHan var lei av livet og sluttet i jobben. Det han valgte...

Han var lei av livet og sluttet i jobben. Det han valgte å bruke tiden på gav et genialt resultat!

trehus2

Foster Huntington forlot sin komfortable hos Ralph Lauren. Han var lei tidsfrister og mas. Og ville heller bruke livet på noe annet. Helst noe helt helt annet. han flyttet tilbake til foreldrene sine som hadde en gård i et landlig område i Columbia Gorge utenfor Washington. Etter hvert fikk han en ide om at han ville bygge et trehus. Så utvidet denne ideen seg mer og mer. Og til slutt ble det noe mye større enn det han først tenkte. Hvor stort og hvor genialt dette faktisk ble kan du se i filmen på neste side. Alle vil vel bo slik?

Gå til neste side for å se hvordan trehus-prosjektet til Foster faktisk ble til slutt. Dette er helt genialt!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær