onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noBaby-delfin døde etter at den ble holdt på land for lenge fordi...

Baby-delfin døde etter at den ble holdt på land for lenge fordi turister ville ta selfier med den!

delfin4

Av og til så kommer det nyheter som får deg til å hate andre mennesker. Denne saken er en av disse. I Santa Teresita i Argentina har det nå ved to anledninger skjedd at delfiner har kommet så nært land at de har satt seg fast på en grunne der. Dette skjedde med denne baby-delfinen, og den ble dermed fanget av noen turister. I stedet for å slippe den ut igjen på dypere vann, så tok de den med seg inn til stranden. Og da skulle gud og hvermann med et mobilkamera ta en selfie med delfinen. Dette pågikk lenge, og det førte til at delfinen døde.

Så kan man spør seg hva som er galt med folk. Er det så kunnskapsløse og tilbakestående at de ikke forstår at en skapning hører til i sjøen ikke skal holdes på land en times tid i stekende sol? For en gjeng med idioter….enkelt og greit.

Gå til neste side for å se hele opptrinnet fanget på kamera. Vi advarer mot sterke bilder!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær