onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noVar med på drikkekonkurranse og styrtet flere shots. Slik endte kvelden og...

Var med på drikkekonkurranse og styrtet flere shots. Slik endte kvelden og nesten livet hennes!

fylla

Hanna Lottriz er journaliststudent ved University of Nevada og har nå lagt ut bilde av seg selv på sosiale medier for å advare andre mot de dramatiske effektene av for stort alkoholinntak. I USA er dødsfallene stigende, og det arrangeres ofte drikkekonkurranser på collegefester og lignende. Hver helg sendes flere ungdommer til sykehus i forbindelse med inntak av store mengder alkohol. Dette har de gjerne drukket mens vennene står og heier de frem. Men det er altså en fare for at dette fort kan koste noen man er glad i livet om man ikke tar til vettet og stoppe før det er for seint.

Hanna var nemlig en hårsbredd fra døden, og ble berget av raske doktorer da hun kom på sykehuset.

Gå til neste side for å lese den dramatiske historien om kvelden da Hanna holdt på og miste livet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær