onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noVet du egentlig hva Facebook tjener på deg per år? Vi gir...

Vet du egentlig hva Facebook tjener på deg per år? Vi gir deg svaret, og det er mer enn du tror!

fbppeng2

Facebook har nå kommet med sine kvartalsresultat. Og den engelske avisen The Guardian har gjort en del gravearbeid i den forbindelse. Og i alt materialet de har undersøkt, så har de funnet ut hvor mye Facebook faktisk tjener per medlem. Og det er mer enn folk flest tror. Nettstedet har nå over 1.5 milliarder brukere. Og det er selvsagt forskjell på en bruker i India versus en bruker fra USA eller Europa. Men realiteten er at Facebook tjener bra på hvert eneste medlem de har på grunn av all informasjonen de har lagret om oss alle. Og trolig vil lønnsomheten og prisen vi hver enkelt er verdt stige fremover.

Gå til neste side for å se hvor mye du er verdt for Facebook. Så mye tjener Facebook akkurat på deg hvert år!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær