onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noForsker sier at kvinner må slutte å bruke BH med en eneste...

Forsker sier at kvinner må slutte å bruke BH med en eneste gang. Dette er grunnen til at du må gjøre det!

bh

Det er ikke vanlig at kvinner går uten BH. Slik det er blitt, så er det mest hippier og litt alternative folk som ikke bruker dette. Men nå viser det seg at alle andre har tatt feil, og hippiene har hatt et øyeblikk av klarhet. Det viser seg nemlig at brystene og kroppen ikke har noe å hente på å gå uten BH. Dette kommer frem i en 15 år lang studie av problematikken. Jean-Denis Rouillon er professoren bak studien, og han sier følgende om saken.
– Medisinsk, psykisk og anatomisk er det lite som tyder på at kroppen eller brystene har noen fordel av å bruke BH, forteller han. Men grunnen er kanskje ikke den du tror. Konklusjonen av denne forskningen er nyskapende.

Gå til neste side for å få vite hvorfor kvinner bør slutte med BH umiddelbart!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær