Liker du pizza? Liker du bacon og egg? Da er dette frokostoppskriften for deg. Da jeg så denne videoen, så var min første tanke hvorfor ingen har tenkt på denne kombinasjonen tidligere. Dette er jo noe alle liker, og burde jo være en fast rett på frokostbordet.
Her er oppskriften:
80 gram pizzadeig fra rull ( Som du kan kjøpe ferdig på butikk ).
Stekt bacon. Cirka 400 gram.
En neve med potetbiter.
En neve med ost. Gjerne cheddarost.
Tre egg.
1/4 kopp melk.
Dryss på litt pepper.
Rull ut pizzadeigen i en pizzaform eller en stekeform. Fordel den stekte baconen utover deigen. Strø ost og potetbiter over. Og bland deretter melk, egg og pepper i en mugge og tøm rolig over frokostpizzaen. Stek på 220 grader. Retten er ferdig når du kan stikke en ned i midten uten at noe setter seg fast på den når du drar den ut.
Kom gjerne med tilbakemeldinger i kommentarfeltet om du prøver egne varianter som fungerer.
Her er videoen som viser prosessen steg for steg:
[fb_bar_share]
[fb_bar_like]
[fb_like_page]