mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noTips til neste jul: Du får en meningsløs gave, slik skjuler du...

Tips til neste jul: Du får en meningsløs gave, slik skjuler du at du er misfornøyd!

julehat

Du kjenner følelsen. Du har skrevet ønskeliste og alt er klart til at du skal sikre deg noen fete julegaver dette året. Men så er det jo slik at det ikke er du som bestemmer hva du får. Det er dessverre foreldre, besteforeldre og andre som har liten innsikt i hva du egentlig trenger. Så hva gjør du når du åpner opp en pakke og du ser pølsegrillen Elkjøp har reklamert hardt for hele desember? Du vil jo nødig fremstå som en dårlig person som ikke er takknemlig, så da gjelder det å bruke skuespillerkunstene. Så får du heller levere inn igjen pølsegrillen når ingen ser deg og kjøpe deg noe annet.

I filmen på neste side så lærer du alle triks i boka. Hva med å kjøre en Eddie Murphy når du får en julegave du hater? Du forstår ikke helt?

Gå til neste side, så vil du forstå hva vi mener. Og det er ganske morsomt også!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær