fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noTruet legene på sykehuset med pistol, berget sønnen som var antatt hjernedød...

Truet legene på sykehuset med pistol, berget sønnen som var antatt hjernedød og i koma!

koma2

George Pickerings sønn lå i koma på sykehuset etter at han hadde et alvorlig slag. Legene anså det etter hvert som at det ikke var håp for at sønnen skulle våkne opp, og de erklærte han hjernedød. Eks-konen og broren skrev under på at legene kunne slå av maskinene som holdt pasienten i live. Men da faren fikk høre om dette, så nektet han å akseptere det. Grunnen var at han ved tre anledningen hadde holdt sønnen i hånden og at han da hadde fått respons. Hans sønn hadde da klemt hånden på kommando da faren pratet med han mens han lå i koma.

George Pickering valgte derfor å ta med pistol på sykehuset og tvang legene til å forlate rommet. Han gav seg ikke før at det var signert papirer på at sønnen skulle holdes i live i en lengre periode. For denne handlingen kom Pickering i fengsel.

For å få vite hvordan det går med sønnen i dag og hvor lenge George Pickering måtte i fengsel, så gå til neste side.

Gå til neste side for å få vite hvordan det går med sønnen og hvor lang fengselsstraff faren fikk!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær