onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noSå mye av livet ditt går vekk til å ta selfier. Skremmende...

Så mye av livet ditt går vekk til å ta selfier. Skremmende faktisk. Kjenner du noen som bruker mer tid enn dette?

sjølvfie2

En studie har nå kartlagt hvor mye tid unge personer faktisk bruker på å ta selfier hver uke. Og det er ganske dramatiske tall. Det viser seg faktisk at snittet er veldig høyt og at tidsbruken faktisk er stigende. Det snakkes om selfie-avhengighet og det viser seg at til mer likes man får på Facebook og Instagram, til lettere er det at man bruker mer tid på det neste bildet. Så får man god respons, så blir det fort til at man prioriterer å bruke tid på selfier.

Gå til neste side for å se det skremmende tallmaterialet for tidsbruk på selfier. Drar du opp eller ned snittet?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær