fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noVinneren i årets Mr.Ugly konkurransen disket etter at noen klaget på at...

Vinneren i årets Mr.Ugly konkurransen disket etter at noen klaget på at han var for pen! Ikke tagg en venn her takk…

ugly

Det 4. Mr. Ugly mesterskapet i Zimbabwe gikk av stabelen i går. Og det hele ble en ganske stygg affære. Da vinneren ble kåret og landets styggeste person ble hyllet av publikum, så ble det fremmet en klage. De som fremsatte klagen mente at vinneren Mison Sere( øverst på bildet)  ikke hadde en stygghet som var naturlig nok. Han hadde for mange pene trekk som ikke var tatt hensyn til av dommerne(!).

Fansen til fjorårvinneren William Masvinu omringet etter hvert dommerne for å påvirke de til å endre avgjørelsen. Det hele ble ganske stygt og endte i håndgemeng der mange fikk stygge skader. Nå lurer mange på om flere av ansiktsskadene ble påført med vilje for å øke vinnersjansene  til neste år.

For å se videoen av den dramatiske kåringen, så er det bare å gå videre til neste side. Denne må du faktisk få med deg.

Gå til neste side for å se den stygge videoen av årets deltakere!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær