onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noFremtidens kjæreste er en robot. Og de blir mer og mer menneskelige....

Fremtidens kjæreste er en robot. Og de blir mer og mer menneskelige. Kjenner du noen som trenger en slik?

dukke

Vi har tidligere hatt en artikkel om at det er håp for de evig single. Ettersom det innen år 2050 kommer «levende» roboter som leverer bedre enn et menneske på alle områder. Faktisk så mye bedre at de kan garantere tilfredsstillelse hver gang både for menn og kvinner. Nå er den samme forskeren ute igjen med uttalelser om fremtidens parforhold.
– Roboter blir nå mer og mer levende for hvert år. Og vi nærmer oss med stormskritt at de blir menneskelige og får en egen personlighet. Utseendemessig og med tanke på hva de faktisk kan utføre for å gjøre livet til et menneske bra og hvordan de ser ut er også med på å trekke i denne retningen, forteller Dr. David Levi. Han har nettopp lansert sin nye rapport «Intimate Relationships with Artificial Partners». Der forteller han om hvor mye bedre roboter vil være i senga enn det mennesker er i dag. Dette ettersom roboter kan koble seg direkte på nervesynapsene til et menneske under selve akten.

Her er det bare å glede seg. Om du vil se noen av de foreløpige modellene, så er det bare å gå til neste side. Kanskje du ser noe du liker som gjør at du gir opp menneskelige kjærester for godt. Det virker det som Dr. Levi har gjort.

Gå til neste side for å se bilder av de foreløpige modellene av roboter med menneskelige evner!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær