onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDette bildet ble solgt for en slikk og ingenting. Den tidligere eieren...

Dette bildet ble solgt for en slikk og ingenting. Den tidligere eieren angret nok da hun fikk vite verdien…

auksjon

Den 83 år gamle damen bodde i et herskapshus ute på den engelske landsbygda. Ettersom hun begynte å bli gammel, så valgte hun å selge huset. Og i den forbindelse fikk hun et auksjonshus til å verdivurdere alle gjenstander hun hadde i huset. Og alt ble solgt i en auksjon til en samlet pris på 1.1 million kroner. Ikke så verst tenker du. Men det overnevnte bildet gikk for en slikk og ingenting. Det var andre objekter som møbler og andre gjenstander som gjorde at hun likevel satt igjen med over en million.

I ettertid av auksjonen så tok den nye eieren med maleriet til en ekspert. Og verdivurderingen ble ikke så aller verst.

Gå til neste side for å få vite hva dette bildet faktisk er verdt. Skulle ønske jeg var på denne auksjonen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær