fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noVil du bo som en mafiaboss? Tony Montanas herskapshus er nå til...

Vil du bo som en mafiaboss? Tony Montanas herskapshus er nå til salgs.

tony

Om du liker mafiafilmer og serier så må dette være ditt drømmehus. Huset Tony Montana bodde i under filmen Scarface er nå til salgs. Bildene i salgsannonsen viser flere rom som du kan se igjen i filmen. Og da spesielt det rommet for avslutningsscenen der hovedpersonen kommer med det legendariske utsagnet «Say hello to my little friend» før det innledes full krig mot alle som prøver å stoppe hans kriminelle virksomhet.

Men huset er ikke billig. Helst bør du ha tjent en del penger på narkotikasalg eller lignende for å ha råd til boligen til mannen som i filmen stod bak mesteparten av kokainsalget i Miami og nærområdene.

For å få vite den forholdsvis salige prisen og se resten av bildene fra det spektakulære huset, så gå til neste side.

Gå til neste side for å se resten av bildene og få vite prisen på huset!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær