onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noMann får fjernet en stor mark fra en byll i hodet. En...

Mann får fjernet en stor mark fra en byll i hodet. En spyflue har lagt egg i hodebunnen og nå har de klekket..

makk

Ja, overskriften sier det meste. Men denne filmen her er ganske unik i seg selv. Hvor ofte klarer egentlig en flue å legge egg i hodebunnen på en person? Hvor ofte denne mannen har dusjet vet vi ikke. Men det burde vel være mulig å skylle vekk eventuelle flueegg i hodebunnen ved å ta en hårvask inn mellom. Men det er bare en ukvalifisert anbefaling fra noen som verken er flueekspert eller doktor.

Uansett, følelsen av å ha en mark kravlende under huden i hodet kan ikke være særlig behagelig. Så forstår godt at han ville operere den bort. Og når den kommer ut og spreller så kan dette gi den sterkeste av oss kvalmebyger. Så dett er ikke en film for de med dårlig mage. Filmen ligger under bildene.
makk2

makk3

Her er i alle fall filmen. Ha en god dag videre etter du har sett dette!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d7Iw0-7EMUo

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær