mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noLite penger? Hva med å selge håret sitt til en parykkmaker..kjenner du...

Lite penger? Hva med å selge håret sitt til en parykkmaker..kjenner du noen som bør gjøre dette?

selghår

De fleste har vel fått med seg at det er et sterkt økende marked for hairextensions, og at etterspørselen etter ekte hår dermed gjør at prisene stiger. I følge meget troverdige videoer på Youtube, så kan du nå få nok penger til en kveld på byen for et langt jentehår. Om du klipper godt ned i alle fall. For gutter vil vi anta at prisen er noen hakk under. Men etterspørselen fremstår å være noen hakk lavere for akkurat det. Det viser seg at man får best betalt om håret ikke er farget eller har om du har tatt permanent.

Så om du trenger penger til helgen, så er det jo bare å kaste seg rundt og lete frem saksen. Det er jo slik at hår vokser ut igjen, så det er vel ikke noe å nøle etter slik sett. Men husk at dette kan medføre lavere suksessrate hos det motsatte kjønn og at hår vokser rundt en centimeter per måned. På neste side så viser vi videoer fra de som kjøper hår og vi har også funnet en cirka pris man kan forvente for håret.

Gå til neste side for å få vite hvor mye du kan vente å få betalt for håret ditt og se meget troverdige videoer fra de som ønsker å kjøpe det!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær