søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noSlik viser du damer at du er interessert uten å virke påtrengende...

Slik viser du damer at du er interessert uten å virke påtrengende eller desperat

https://www.youtube.com/watch?v=vg55bBfpXW0

Den profesjonelle sjekkeren Todd Valentine er selverklært ekspert på hvordan man sjarmerer damene. Og når man påberoper seg slike evner, så vil jo gjerne folk vite hvordan man gjør dette. Det er jo ganske lett å virke litt desperat når det nærmer seg stengetid sent på lørdagsnatta. Men om man følger rådene til denne supersjekkeren, så vil altså damene stille seg i kø. Det er jo godt å vite. Han viser også hvordan du kontakter tilfeldige damer på gata, uten å virke påtrengende. Klarer du dette tror du?

Todd viser hvordan man sjekker damer på en smart måte, uten at damene merker at man sjekker de opp, forteller han. Tror du dette vil funke?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær