onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noHar denne bonden funnet et dinosauregg på jorden sitt?

Har denne bonden funnet et dinosauregg på jorden sitt?

dinoegg

En bonde i Argentina skulle gjøre noe gravearbeid på beitemarken til dyrene sine. Da fant han noe som var veldig spesielt. Det hele lignet på et stort egg. Og meningene var mange mellom de første som fikk se dette. Etter hvert spredte bildene seg på sosiale medier. Og eksperter fra et historisk museum kom for å se nærmere på funnet. Hadde bonden funnet et dinosaur-egg eller er dette noe helt annet?

Det viste seg at dette ikke var et dinosaur-egg, men et skal fra en herboviner. Dette var et dyr som hadde et skall som beskyttelse akkurat som en skilpadde. Da den døde har kroppen råtnet bort, men skallet er blitt liggende igjen. Og det har lignende form som et egg.

dinoegg2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær