mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHan bryter seg inn i huset som en mafiaboss kjøpte for 80...

Han bryter seg inn i huset som en mafiaboss kjøpte for 80 millioner. Det han finner er ganske sjokkerende!

mafiahus

The unknown cameraman har gjort en karriere på å ta seg inn i forlatte hus og filme. I USA er det faktisk ganske vanlig at store og dyre hus blir stående tomme i årevis ettersom bankene ikke får solgt de. Om det i tillegg skjer litt hærverk underveis, så kan det fort ende med at husene står tomme svært lenge. Dette huset kostet hele 80 millioner kroner da det var nytt. Og selv etter at det har stått tomt i mange år så er luksusen meget fremtredende. Tenk at et slikt hus står tomt…det er faktisk helt sykt.

The unknown cameraman har laget mange filmer fra forlatte bygninger. Men denne er spesiell. Først og fremst på grunn av den enorme prisen det ble solgt for bare 10 år siden. Dette er ganske oppsiktsvekkende, og han gjør mange interessant funn på sin ferd gjennom den store bygningen.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær