fredag, april 12, 2024
HjemDenne ene filmen kan alene forandre kloden vi bor på

Denne ene filmen kan alene forandre kloden vi bor på

Hva om denne filmen ble vist på TV i stedet for reklame? Se filmen selv under, etter et lite utdrag av budskapet:

Hver morgen våkner vi opp i det samme rommet, og følger den samme stien, for å leve livet vårt på samme måte som dagen før. En gang var hver dag et nytt eventyr. Et sted på veien har noe forandret seg. Før hadde ikke dagene kalendere, nå er alt planlagt.

Er dette hva det betyr å bli voksen? Å ha frihet? Har vi virkelig noe frihet?

Vi er som en landeplage som sveiper over jorda, som ødelegger den verdenen som gir oss muligheten til å leve. Vi ser alt som noe som kan bli solgt, som et objekt som kan eies. Men hva skjer når vi har forurenset den siste eleven? Eller det siste åndedraget med frisk luft? Når vi ikke lenger har olje til bilene som transporterer mat? Når vil vi innse at penger ikke kan spises og brødfø oss?
[fb_bar_share]https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg[fb_bar_like]
[fb_like_page]
Kilde

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær