lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noThe Terminator er tilbake. Blir kjørt ned av bil i stor fart....

The Terminator er tilbake. Blir kjørt ned av bil i stor fart. Men da sjåføren skal ut å berge han skjer det noe sykt..

terminator2

En kjent frase fra filmene om Terminator er «I`ll be back». Og det spørs om det er det som skjer i denne syke videoen. Hendelsen skjer i Russland. Og det virker åpenbart at Terminator er tilbake. En bil kommer kjørende i stor fart, trolig nok til å kveste de fleste som kommer i kontakt med den. Plutselig springer en mann ut i veien og blir meiet ned slik bilruten knuser. Bilen stopper og folk tror de har drept en fotgjenger. Men det som skjer er helt utrolig. Mannen bare reiser seg opp og spurter fra åstedet. Han virker helt uskadd og nesten som en robot. Ser man nærmere på løpstilen så er det litt terminator-aktig faktisk.

Tror du ikke denne historien er sann? Se filmen på neste side så får du hendelsen bekreftet.

Gå til neste side for å se denne fantastiske videoen av «The Termninator».

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær