onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noÅ behandle pene jenter med respekt har fått ham dumpet tidligere. Nå...

Å behandle pene jenter med respekt har fått ham dumpet tidligere. Nå prøver han det motsatte. Se resultatet!

penjente

Er du mann så har du sannsynligvis erfart det. Er du snill og respektfull mot en pen jente så mister hun alle respekt og interesse for deg, og du går direkte til vennesonen og blir der for alltid. Ikke en god situasjon. For å være venn med en pen jente er noe av det kjedeligste man kan være. Så det bør man for all del unngå. Det har denne karen lært av erfaring. Og han gjør derfor alt han kan for å ikke havne i den situasjonen igjen. Disse triksene garanterer at man ikke blir plassert i vennesonen med det første, det er i alle fall helt sikkert. Men merk dere en ting. Hun tilbringer fortsatt tid sammen med han, så ergo så fungerer det han gjør. Se og lær!

Gå til neste side for å se hvordan man unngår å havne i vennesonen hos en pen jente man er interessert i!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær