onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDet latviske twerkelandslaget trenger en ny massør. Kjenner du noen som har...

Det latviske twerkelandslaget trenger en ny massør. Kjenner du noen som har magiske fingre og trenger jobb?

twerklatvia

Er du blakk og trenger penger? Fortvil ikke. Den nye drømmejobben er nå ledig. Det latviske twerkelandslaget søker nemlig etter en massør som kan ta seg av de stive musklene til de spreke utøverne. Jentene søker en person som har magiske fingre som kan virkelig gå i dybden og gjøre en skikkelig jobb. Lønnen er kanskje ikke all verden i forhold til norsk standard. Men det er jo en del frynsegoder inne i bildet her for rett person. Et trivelig arbeidsmiljø er jo alle fall et av de. I tillegg er Latvia et ganske undervurdert land, og det er lett for nordmenn og trives der. Så grunnene til å søke er mange. Men det er godt mulig det er mange søkere her, men det er jo verdt et forsøk.

Gå til neste side for å se videoen av det latviske twerkelandslaget i aksjon og få mer info!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær