fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noEr talentkåringene på X Factor egentlig fikset? Flere ting tyder på at...

Er talentkåringene på X Factor egentlig fikset? Flere ting tyder på at det ikke hjelper å stemme!

width="511"

Det er i England dette nå er blitt et brennhet tema. Flere og flere «bevis» peker på at hele showet er mer eller mindre rigget av musikkbransjen. Og grunnen er selvsagt å bruke programmet og det store publikummet til selge mer musikk. Det er pengene som nå styrer hvem som vinner dette programmet er gjennomgangsmelodien på Twitter. Media har nå tatt tak i saken, og alle involverte blir nå stilt til veggs og nær etterforsket av fans og journalister som lukter blod. For om det stemmer det som blir påstått, så er det ganske graverende for hele konseptet. Hele programmets troverdighet står i fare.

På neste side får du vite eksempler på meget graverende forhold som tyder sterkt på at programmet og kåringene av finalister og vinner regelrett er rigget.

Gå til neste side for å gjøre deg opp en mening om du er enig i at programmet er fikset av musikkbransjen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær