søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noBildet av denne brannskadde hunden som berget familien sin er delt over...

Bildet av denne brannskadde hunden som berget familien sin er delt over 100 000 ganger. Ser du hvorfor?

skinkehund2

Medfølelsen har vært stor etter historien om denne hunden som fikk enorme brannskader i ansiktet og øynene etter at han berget sin familie fra å brenne inne. Bildet er blitt delt over 100 000 ganger, og sympatien med den stakkars og tapre hunden har vært enorm. I kommentarfeltene koker det, og hyllesten vil ingen ende ta. Det er også blitt startet en innsamlingsaksjon for plastisk kirurgi til øyeoperasjon for å prøve å gjøre skadene minst mulig.

Men det er to sider til denne saken. Ikke alle er like opptatt av detaljer og fakta når de deler saker på internett. For å se hva som skjuler seg i denne triste hundehelt historien, så gå til neste side.

Gå til neste side for å få vite hemmeligheten bak den heltemodige hunden som berget familien sin!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær