mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noNi år gammel gutt giftet seg med 62 år gammel dame. Blir...

Ni år gammel gutt giftet seg med 62 år gammel dame. Blir dette et langt og lykkelig ekteskap?

9år

Saneie Masilela kysser på dette sin brud, Helen Shabangu, for første gang etter at de ble rette ektefolk. Dette kontroversielle ekteskapet har skapt furore i Sør-Afrika, men myndighetene har til nå ikke funnet hjemmel for å stoppe det. Paret giftet seg egentlig ett år tidligere, men dette forsøket ble underkjent på grunn av formelle feil. Derfor giftet de seg igjen nå nylig.

Ellers var Helens nåværende ektemann en av de inviterte gjestene i bryllupet. Om du lurer på hvorfor, så ikke spør. Vi har allerede gitt opp å forstå så mye av dette. Men det er jo helt sykt at det er mulig.

Gå til neste side for å se flere bilder fra dette «romantiske» bryllupet i Sør- Afrika!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær