fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noHund berger nyfødt baby som ble forlatt ved en søppelkasse på gaten....

Hund berger nyfødt baby som ble forlatt ved en søppelkasse på gaten. Leverte babyen ved nærmeste hus. Sinnsykt.

Som mange kanskje vet er det å få barn utenom ekteskapet en alvorlig forbrytelse i en del land. Saudi-Arabia er det landet der straffene er blant de strengeste, og dette gjør ufrivillig gravide desperate. Og dette fører til forferdelige handlinger. Som til dømes å forlate sitt eget barn for å dø. Dette er bakgrunnen for bildet som nå ryster verden. Denne hunden fant en nyfødt baby ved en søppelkasse og løftet den forsiktig opp og bar den til nærmeste hus og leverte den der.

berg1
Historien har faktisk en happy ending. Personene som mottok babyen handlet raskt og fikk barnet til sykehus med en gang. Babyen overlevde og er i dag frisk og sunn. Men fortsatt foreldreløs.
berg2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær