onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noOrker du å bli sammen med denne fyren så får du $10...

Orker du å bli sammen med denne fyren så får du $10 000. Kjenner du noen som bør ta sjansen?

betalt

Når man har blitt avvist nok av det motsatte kjønn, så kan desperasjonen slå inn. Det har den tydeligvis gjort hos denne karen. Han heter Ren Lu You og bor i Alabama, USA. Han har tydeligvis klart å spare seg opp litt penger på konto, og prioriterer å bruke disse på å betale noen for å inngå et langsiktig forhold med han. Han er med andre ord lei av å bli dumpet etter kort tid. Så skal du ha pengene, så er det ikke bare å gå på en date eller to. Her må du virkelig jobbe for hver en krone.

For alt vi vet så kan det hende at denne karen er en hyggelig og grei gutt. Og viss du mener det, så kan du gå inn på websiden hans og be om å få en date. I følge han selv har interessen vært stor til nå, og han føler seg lett og fin i kroppen. Men han tar fortsatt i mot søknader fra golddiggers fra hele verden.

betalt2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær