fredag, april 12, 2024
HjemSisteAlexandra (19) fant en ganske unik måte å få rike menn til...

Alexandra (19) fant en ganske unik måte å få rike menn til å finansiere livet hennes. Og det er lønnsomt!

Alexandra Martinez ( 19 ) har gjennom en lengre periode finansiert livet sitt ved å basere seg på rike, og gjerne gifte menn. Måten hun har gjort det på er på kanten, og kanskje litt over kanten. Men den er unik nok i seg selv. Vi snakker noe mer avansert enn verdens eldste yrke. Hun har gått etter personer i spesielle yrker. Gjerne ansatte i høye stillinger i de store bankene i USA eller personer som har arvet større formuer. Og dette opplegget har altså finansiert hele hennes tilværelse en lengre periode.

Så hvordan gjør hun det? Gå til neste side for å få vite hvordan hun har loppet disse folkene for penger!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær