torsdag, juni 1, 2023
Hjemindymedia.noNervøs for å gå på første date? Slik får du samtalen til...

Nervøs for å gå på første date? Slik får du samtalen til å flyte uten å dumme deg ut eller skape pinlige pauser!

Så hva kan man egentlig prate om? Det meste egentlig, men ha som utgangspunkt at du får den andre personen til å prate mest. Og gjerne om følgende tema:

1. Familie. Spør gjerne om datens familie og forholdet til de. Det er lett å respektere enn person som uttrykker respekt og kjærlighet til sin mor, far eller søsken. Og ikke minst er det lærerikt å få inn dette helt fra starten av.  I tilfelle det blir noe mer etter hvert.

2. Jobb eller utdanning. Kan bli litt kjedelig, men er et trygt og enkelt alternativ. Men om personen liker jobben sin og mener den er interessant så vil vedkommende bable i vei lenge. Og om vedkommende hater jobben, så kan du si at du kjenner deg igjen i situasjonen og være en soulmate. Vinn-Vinn.

3. Ambisjoner eller ønsker for livet. Enten vedkommende har små eller store ambisjoner, så er det det interessant å se svarene man får. Og er man heldig kan man komme inn på alt mulig spennende. Dessuten er det bedre at du setter vedkommende fast enn at du blir målløs.

4. Reise. De fleste liker å reise, og fremtidige drømmereisemål er alltid en vinner i en datingsammenheng. Så denne kan du trygt kjøre. Og tenk gjerne litt på ditt eget på forhånd.

5. Hvorfor? For å få i gang den gode samtalen, så er det ofte lurt å stille spørsmålet hvorfor i stedet for hva. I stedet for å spørre hva har du gjort på i dag så spør heller hvorfor de gjorde det. Da fremstår du mye mer intelligent og interessant med en gang. Og på slike ting liker de fleste å bli litt utfordret. Så om noen forteller om at de leser to bøker i uken, så spør hvorfor fremfor hvilke bøker. Spiller daten håndball? Spør hvorfor. Du mener det er innlysende? Desto mer interessant å få svaret.

 

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær