onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noNervøs for å gå på første date? Slik får du samtalen til...

Nervøs for å gå på første date? Slik får du samtalen til å flyte uten å dumme deg ut eller skape pinlige pauser!

Alle som har vært på date før vet at det er en hårfin balanse mellom en godkjent og en litt pinlig date.  Ett par feil setninger og man er ferdig og resten av kvelden er et pliktløp. Og i disse Tinder-tider der dater vokser på trær, så er det greit å lære seg rutinene. Og ikke minst, unngå fallgruvene.

Det er selvsagt først og fremst viktig å være avslappet og ikke fremstå som man leser fra et skript. Men det er visse tema man trygt kan fokusere på når man skal snakke med en person for første gang. Først og fremst handler det jo om å få den andre til å føle seg komfortabel og snakke om seg selv. Om den andre prater mest, så fremstår du automatisk som mer spennende og interessant. Så ha det som utgangspunkt.

Men før vi kommer til listen over ting du skal prate om, så tar vi tingene du skal unngå å prate om. Det gjelder først og fremst følgende: Poltikkk, religion, tidligere kjærester og været. Hvorfor ikke været? Jo, fordi du automatisk fremstår som en sykt kjedelig person.

Gå til neste side for å få listen over ting du trygt og enkelt kan snakke om på første date!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær