søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noI Praha har det nå åpnet et eget spa der du bader...

I Praha har det nå åpnet et eget spa der du bader i øl. Kjenner du noen som må reise dit?

beerspa

Tjekkia er et land med en veldig åpen og frisinnet kultur. Og det flere elementer vi nordmenn vil like meget godt. Og når man se bildene fra det nye øl-spaet, så ser jo dette ut som et ønskelig reisemål for de fleste. I dette spaet kan man både drikke øl, og ikke minst bade i det. Ja, du hørte rett. De fyller gjerne opp et badekar med øl for de som ønsker å ta seg en dukkert i de edle dråpene. Du kan selv bestemme temperaturen i ølet og om du ønsker lettøl eller sterkøl, eller kanskje noe midt i mellom. Her har man alle valgmuligheter.

Men dette er ikke den eneste grunnen til at du bør reise til Praha for å oppleve øl-spaet. Det finnes flere fordeler med denne plassen som nok vil tiltrekke seg en del turister. Kan det virkelig bli bedre, tenker du…ja, gå til neste side, så får du se.

Gå til neste side så får du se hva som kan gjør et spa der man bader i øl enda bedre!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær