onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noSå mye tjener Kim Kardashian per time, og det er faktisk helt...

Så mye tjener Kim Kardashian per time, og det er faktisk helt kvalmt mye!

tjen

Vi har alle fått med oss at det er lønnsomt å hete Kardashian til etternavn. Og ikke trenger du å kunne noe heller. Til mer dumme ting du sier, til mer tjener du. Inntektskildene har etter hvert blitt mange, spesielt for Kim. Hun har nå både et dataspill eller en app basert på sitt liv som går som det suser. Og med både butikker, klesmerker, parfymemerker og mer til så går businessen tydeligvis bra. Nå har det nylig blitt gjort beregninger over hvor mye Kim Kardashian tjener i timen. Og det er ubehagelig mye. Så spørs det hvor mye ektemannen stikker av med, for han går det vist dårlig med i følge de samme rapportene.

Gå til neste side for å se hvor mye Kim Kardashian tjener per time!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær