søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noHva er det som foregår inne på dette offentlige toalettet? Ja, vi...

Hva er det som foregår inne på dette offentlige toalettet? Ja, vi har fasiten!

hvaskjerførst

Dette bildet har begynt å florere på nettet. Og flere og flere spør seg hva i huleste som foregår inne på dette toalettet. Vi ønsker ikke å kommentere dette med våre forslag. Men vi har fått tilgjengeliggjort fasiten og den er småsyk. Ja, for du ser jo på en måte hva som foregår. Men egentlig ikke likevel.

Det er jo bare fantasien som setter grenser her egentlig. Men man kan også bruke logikk. Først må man finne ut hvor mange personer det er inne på toalettet. Så definere hvilke som er hva kjønn og ta det derifra. Det er i grunnen en ganske finurlig greie.

For å få forslag til hva som skjer og få se fasiten til slutt. Gå til neste side!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær