onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noNy jobb? Tjen 500 000 kr på tre måneder. Det eneste du...

Ny jobb? Tjen 500 000 kr på tre måneder. Det eneste du trenger å gjøre er å spise pizza!

pizzajobb

Av og til så kommer det noen jobber som er litt utenom det vanlige. Ofte er det fordi enkelte firma ønsker å profilere seg og derfor oppretter overbetalte stillinger der man strengt talt ikke gjør noe som helst. Dette er nok tilfelle i den nye jobbutlysningen fra Pizza Hut. De søker etter en profesjonell pizzaspiser. Hoveddelen av jobben er å spise pizza. Men du må også reise USA rundt for å se basketkamper samtidig. Så det er en fordel om du synes dette kan være greit. Alle utgifter er dekket, så lønnen blir mer eller mindre netto.

Du må være 21 år for å søke på denne jobben. Og hele utlysningen kan du finne på firmaets webside. Vi gir deg linken til jobbannonsen på neste side. Er dette en jobb du kunne tenke deg eller kjenner du noen som bør søke?

Det er en stor fordel om du er interessert i sport. For det å promotere Pizza Hut på slike arrangement er en viktig del av prosjektet. Om du ønsker å søke på denne jobben så må du følge linken under og fylle ut et søknadsskjema. Det er trolig en fordel å være fra USA, men har du en stor interesse for pizza og sport så kan dette gå veien. Her er linken til søknadsskjemaet:
Her er søknadsskjema!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær