søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noDette er Beyoncé og Jay-Z's nye luksushus. Bildeserien viser hva du får...

Dette er Beyoncé og Jay-Z’s nye luksushus. Bildeserien viser hva du får for en milliard kroner!

jaz

Siste rykter i sladderpressen er at Beyoncé og Jay-Z’s har kjøpt seg en ny mansion eller slott om du vil i Los Angeles. Den unike bildeserien viser hva man får for i underkant av en milliard norske kroner nå til dags. Det ser rimelig strøkent ut for å si det mildt. Men det er nok trolig at paret betaler en høy kvadratmeterpris. Så det er vel ikke helt rett å si de får mye for pengene. Men når de kjøper et av de dyreste husene i byen noensinne, så blir det i alle fall lagt merke til.

Se den unike bildeserien på neste side.

Gå til neste side for å se hva du får for en milliard i Los Angeles!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær