onsdag, juni 12, 2024
HjemSisteStatistikken lyver ikke: De som er utro, går oftest til et dårligere...

Statistikken lyver ikke: De som er utro, går oftest til et dårligere forhold enn det de «rømmer» i fra!

Skal man tro et enormt antall Reddit-brukere, så går det oftest bedre for de som blir forlatt av en person som er utro enn man skulle tro. Derimot går det ofte heller dårlig for de som er utro og går videre til en ny partner raskt og plutselig. Antallet poster i denne tråden er enormt, og det er tydelig et tema som engasjerer. Og tallet tilbakemeldinger er såpass stort at det er grunnlag for å føre statistikk på bakgrunn av det. Og konklusjonen er at om kjæresten din er utro og forlater deg, så er det ikke du som sitter igjen som taperen over tid. Så ikke grav deg ned i sorg, hopp på neste hest og ri videre inn i solnedgangen. Les de mange tilbakemeldingene under.

håp

Gå videre til neste side for å lese resten av historiene fra de som har hatt utro kjæreste, og er glad for at det skjedde!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær