onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDe kler seg ut som islamister og legger falske "bomber" på restauranter...

De kler seg ut som islamister og legger falske «bomber» på restauranter og kjøpesenter. Ikke så veldig smart….

jalal

Det er blitt mye oppstandelse etter de tre muslimske Jalal-brødrene har valgt å spøke med terror kort tid etter de tragiske hendelsene i Paris. Men på internett er tydeligvis alt lov og ingen grenser er for hellige til at de ikke kan brytes. De tre brødrene kler seg ut som islamister og går rundt på restauranter, kjøpesenter og andre offentlige steder og legger fra seg en koffert. Deretter løper de der i fra. De passer samtidig å bli lagt merke til. Så når folk rundt ser at de løper, så skaper det vil panikk og alle andre personer springer alt de kan der i fra og det blir totalt kaos.

Ganske usmakelig med andre ord. Men det er faktisk ganske morsomt. Litt usikker på hva jeg hadde synes om jeg ble utsatt for dette, men det er en annen diskusjon.

Gå til neste side for å se den meget omdiskuterte videoen fra Jalal-brødrene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær