lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noKommunen krevde at hun ryddet eiendommen sin fordi den var en fare...

Kommunen krevde at hun ryddet eiendommen sin fordi den var en fare for nabolaget. Det som skjedde var det ingen som ventet.

eiendom Da Sarah Sanders kjøpte huset la hun merke til det vakre treet i hagen og hvordan dette fremhevet eiendommen. I løpet av årenes gang begynte treet å råtne. Og etter hvert kom kommunen med krav om at hun måtte rydde hele eiendommen. Dette fordi den var en sikkerhetsrisiko for henne og naboene. Hun var knust over å måtte endre hele hagen sin. Men ved hjelp av en lokal artist, så fikk hun den til å bli noe helt spesielt vakkert. Og det er noe hele nabolaget nå kan dra nytte av. Se hvordan det endelige resultatet ble etter alt var ferdig på neste side.

Gå til neste side for å se det endelige resultatet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær