fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noDenne mannen er stoppet av politiet 26 ganger på 25 dager. Men...

Denne mannen er stoppet av politiet 26 ganger på 25 dager. Men han har ikke gjort noe ulovlig.

politibil

Denne mannen er blitt stoppet av politiet 26 ganger i løpet av de siste 25 dagene. Grunnen til at politiet fotfølger han og avhører han så og si hver dag er ganske unik, og problemstillingen er ny i Sverige. Det er nå fremmet et lovforslag for å stoppe mannen sine handlinger, slik at styresmaktene faktisk kan forby han å gjøre det han gjør. Men inntil videre kan han altså fortsette uten at noen blander seg inn i hans litt spesielle hobby. Eller, politiet blander seg inn hver dag. Men kan altså ikke stoppe handlingen.

Klarer du å gjette hva denne mannen egentlig driver med? Det er kanskje ikke så lett å se. Men videoreportasjen finner du på neste side og der får du se alt om denne unike hobbyen.

Gå til neste side for å se hva denne mannen egentlig driver med!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær