fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noDet viser seg at å bruke deodorant er skadelig for kroppen på...

Det viser seg at å bruke deodorant er skadelig for kroppen på mer enn en måte. Ikke bra!

deo2

Flere og flere undersøkelser viser at faren ved å bruke deodorant er stor. Og ut fra det som kommer frem i den nyeste forskningsrapporten fra J.Urban er ny informasjon på feltet. Flere og flere peker på at det er mange skadelige stoff i deodorant som kan trekke inn i kroppen å i verste fall være kreftfremkallende. Men i tillegg til dette er det nå kommet tilleggsinformasjon som gjør at man kanskje bør vurdere å gå rundt uten noe under armene. For det ser slett ikke bra ut, spesielt ikke om man bruker dette over tid. Og det gjør jo de fleste.

Gå til neste side for å se resultatene av forskningsrapporten!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær