onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noSe hva som skjedde etter at han ble bitt av en edderkopp...

Se hva som skjedde etter at han ble bitt av en edderkopp på ferie i Australia. Hva er det som kommer ut av hånden?

spiderbite

Denne mannen var på ferie i Australia. Der ble han bitt av en edderkopp. Enkelte edderkopper er kjent for å gjøre stor skade og enkelte legger også egg i samme slengen. Konsekvensen hos enkelte arter er at når eggene klekker så kan de edderkoppbarna spise på verten for å få næring.

Konsekvensen for denne mannen er ganske kraftig. Det er stor betennelse i såret og han må dra ut noe som ligner på en orm i fra såret. Hva dette er og hva det egentlig er som skjer får du se på neste side.

Gå til neste side for å få vite hva som kommer ut av hånden på den uheldige turisten!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær