fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noDu gjetter aldri hvor denne underjordiske tunnelen ligger og hvorfor det ligger...

Du gjetter aldri hvor denne underjordiske tunnelen ligger og hvorfor det ligger tusenvis av døde mennesker der!

paris

Denne underjordiske tunnelen har sjelden hatt mennesker på besøk. Eller, egentlig så er det en stor samling katakomber som ikke er så kjent for de fleste. Men flere historikere har visst om dette og alt som har skjult seg her har nå kommet mer frem i lyset. Men det som er det mest fantastiske er hvor dette underjordiske tunnelsystemet faktisk ligger. For det er nesten helt utrolig og uventet. Kunne du tenke deg en tur ned i disse underjordiske gangene som ikke har hatt besøk på lang lang tid?

De underjordiske katakombene ligger faktisk under byen Paris, og det mulig gå ned i dette hulesystemet fra sentrale deler av byen. Alt er godt bevart og det er fantastisk å se hvordan dette er blitt laget for hånd. Se videoen fra vandringen under Paris:

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær