søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noVinner av missekonkurranse liker å gå rundt lettkledd. Nå søker hun en...

Vinner av missekonkurranse liker å gå rundt lettkledd. Nå søker hun en mann å dele leilighet med. Kjenner du noen?

miss

Vinner av Miss Great Britain, Sophie Gradon, har nå lagt ut en annonse på internett der hun søker en mann å dele leilighet med. Hun ønsker at romkameraten skal være en mann ettersom de er enklere å omgås forteller hun. Hun reklamerer videre at hun liker å gå rundt meget lettkledd når hun er hjemme og hun har nettopp dumpet kjendiskjæresten sin fordi han var for kjedelig. Så den som deler leilighet med denne dama får nok en liten håndfull med ymse ting som må håndteres. Men det kan trolig være verdt det.

Men som vanlig, så er ikke dette like rett frem som det høres ut. Hun stiller en del interessante krav til den hun skal dele leilighet med. Enkelte av disse kravene er det VELDIG lett å akseptere, andre av de fremstår kanskje ikke like sympatiske. Du får disse kravene listet opp neste side.

Gå til neste side for å se hva som må til og hva man må akseptere for å bli romkamerat med Sophie!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær