onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noHar kjøretime: Stopper for å sjekke damer, kjøpe narkotika og kommer i...

Har kjøretime: Stopper for å sjekke damer, kjøpe narkotika og kommer i kaule med annen sjåfør.

lærekjøring

Han skal ha sin første kjøretime. Og læreren som har fått jobben med å lære han vet ikke hva som kommer til å treffe han enda. For dette er trolig en dag han kommer til å huske en stund. Den nye eleven hans kommer inn og oppfører seg merkelig fra første sekund. Kaller bilen en damemagnet, snakker om marijuana og stopper midt i et kryss for å prøve å få telefonnummeret til en dame. Med andre ord, her blir det raskt skjæring. Det går ikke mange meterne før kjørelæreren får nok og da smeller det skikkelig.

En sympatisk type med andre ord. Han fikk neppe lappen denne gangen. Men det er lov å prøve en gang senere. Her er videoen:
https://www.youtube.com/watch?v=mWx8ydPOE2g

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær