fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noLyst til å flytte til Los Angeles? Dette er det du får...

Lyst til å flytte til Los Angeles? Dette er det du får for 5 millioner kroner i boligmarkedet om du vil bo sentralt!

losangeles

Som de fleste har fått med seg så er det kamp om de sentrale eiendommene i Los Angeles i USA. I de attraktive strøkene der kjendisene bor er prisene skyhøye. Og de er fortsatt skyhøye om man fjerner seg noen kilometer vekk derfra også. Dette huset har sett sine beste dager. Men likevel er det priset helt vanvittig. Hele fem millioner kroner må du ut med for å kjøpe denne boligen. Og man kan ikke regne med å få så mye for pengene om man tenker hva man får for denne summen i Norge.

På neste side har vi en rikholdig bildeserie fra dette flotte huset som du kan sikre deg om du har fem millioner kroner. Men husk å sette av litt til oppussing også. Godt mulig det trengs!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær