torsdag, april 25, 2024
Hjemindymedia.noDette skjedde med Emily ( 16 ) da hun prøvde lovlig syntetisk...

Dette skjedde med Emily ( 16 ) da hun prøvde lovlig syntetisk cannabis. Denne historien ender ikke bra.

syntetisk

Emily ( 16) fra England er en mange ungdommer som har prøve såkalte «legal high» stoffer. Disse kan bestilles på internett, og har dessverre blitt mer og mer populære. Ett av problemene med stoffene er at de hele tiden er i endring med tanke på ingredienser. Etter hvert som myndighetene tilpasser sitt lovverk til hva som er lovlig og ikke, så endrer de som produserer «legal high» stoffer innholdet. Og da vet man ikke hva man får fra gang til gang. Men denne taktikken har gjort sterke syntetiske og avhengighetsskapende stoffer lett tilgjengelige og det er ikke mulig å stoppe de, ettersom de per definisjon er lovlige.

Men risikoen ved å ta slike kjemisk fremkalte stoffer som blir produsert helt uten kontroll er helt enorm. Emily ( 16 ) er en av de som har fått erfare dette på den harde måten. Livet hennes ble snudd helt opp ned. Hun var en pen og populær ung jente. Nå er situasjonen noe helt annet. Endringen er så stor at du nesten må se bildene og høre vitneutsagn fra foreldrene for å tro det. Dette får du på neste side.

Gå til neste side for å høre om hvordan syntetisk fremstilt cannabis ødela livet til Emily!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær