onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noÅrets julegave kan bli et gavekort fra denne voksensiden. Kjenner du noen...

Årets julegave kan bli et gavekort fra denne voksensiden. Kjenner du noen som vil sette pris på en slik gave?

gavekort

De hyggelige folkene hos verdens største voksenside er i gang igjen. Nå har de lansert en reklamevideo som skal markedsføre det som de mener er årets julegave. Nemlig et gavekort fra den kjente websiden for voksne. Filmen er en historie i seg selv uten at vi skal avsløre for mye før du ser den. Men litt info om produktet og gavekortet kan vi strekke oss til å gi dere. Du får inkludert alle filmer på siden i full lengde. Dette er noen tusen som ikke er tilgjengelige for publikum i dag. Videre får du dette i HD 1080 oppløsning for de som bryr seg om slikt i en slik situasjon. Og dette må vel være akkurat det bestefar ønsker seg til jul?
gavekort2

En ting skal denne gjengen ha: De kan å utnytte alle muligheter til markedsføring av siden. Og det meste de lanserer av slike PR-stunt er ganske morsomme. Reklamefilmen ser du på neste side. Og kommer du ikke i julestemning etter å ha sett den så er det noe galt med deg. Men vær ikke redd, har du et avvik, så finnes det garantert en kategori for det på websiden deres.

Gå til neste side for å se årets «koseligste» julereklame.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær