lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noPåførte selvbruning med malerulle fordi det ble anbefalt i en blogg. Kjenner...

Påførte selvbruning med malerulle fordi det ble anbefalt i en blogg. Kjenner du noen som ville gjort dette?

brun2

Bloggeren Amy Ridler anbefalte nylig på bloggen sin å påføre selvbruning med malerulle. Grunnen til at hun anbefalte dette var at da slipper man å få bruningen på hendene slik at det blir flekker. Ut fra bildene bloggeren la ut på instagram, så ble faktisk resultatet ganske så bra. Bra nok til at flere som leser bloggen hennes tenkte at dette var en veldig god ide. Men det er ikke slik at alt som står på blogger nødvendigvis er så veldig smart eller gjennomtenkt. Og det er i alle fall ikke sikkert det passer for alle, for å si det slik.

Bildene av personer som har prøvd dette trikset strømmer nå inn, og resultatet er rimelig graverende. Og for oss som synes dette er rimelig dumt, så er det fantastisk morsomt. Hun på bildet over er mellom de som prøvde dette smarte trikset. På neste side ser du hvordan resultatet ble…vi har både bilder og video.

Gå til neste side for å se resultatet da folk påførte selbruning med malerulle!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær