lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noHan holder foredrag for skoleelever som ikke viser respekt. Måten han takler...

Han holder foredrag for skoleelever som ikke viser respekt. Måten han takler det på er inspirerende!

motivasjon

Eric Thomas holder foredrag for flere tusen skoleelever hvert år. Han fokuserer først og fremst på skoler i fattige områder i USA der elevene er lite motiverte og har liten naturlig inspirasjon til gjøre sitt beste. Derfor møter han ofte personer i salen som ikke viser respekt under foredragene. Enkelte prater, følger ikke med eller avbryter han mens han snakker. Men Eric har lært seg måter å takle slike situasjoner på og få bråkmakerne til å rett og slett holde kjeft og vise respekt. Å ikke gjøre det blir nemlig for flaut.

Gå til neste side for å se den inspirerende videoen der Eric Thomas får skoleelevene til å skifte mening om han!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær